20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

MVV Maastricht - De Graafschap: Goede vorm bevestigen

voetbal

MVV Maastricht - De Graafschap: Goede vorm bevestigen

Dinsdag 16 september 2014

We kunnen met z’n allen heel euforisch zijn na het mooie, vaak oogstrelend voetbal van Us MVV’ke tegen VVV, maar beter zou zijn realistisch te blijven. We hebben namelijk te maken met een piepjonge ploeg met een gemiddelde leeftijd van 21 jaar. Het is aan deze jongens en aan de technische staf om deze opzienbarende progressie vast te houden en het team nóg scherper te maken. “Dan komen de doelpunten vanzelf”, zegt trainer Ron Elsen optimistisch om er meteen relativerend aan toe te voegen: “We hebben tegen VVV goed gespeeld, maar niet top.”

Dezelfde scherpte en alertheid als tegen VVV wordt ook verwacht tegen De Graafschap (11e op de ranglijst) dat met 3-2 thuis won van Telstar. Woensdag 24 september speelt MVV de bekerwedstrijd tegen Helmond Sport. Dan zal blijken hoe ontzettend veel jullie, supporters van het eerste uur, kunnen toevoegen aan de successen van dit jeugdige team. De staande ovatie afgelopen vrijdag, het hartverwarmende gezang gedurende de hele wedstrijd en het geloof in deze ploeg is door het hele stadion te merken. Een belevenis voor alle aanwezigen.

Bestel nu jouw ticket online

Tickets voor MVV Maastricht – De Graafschap zijn verkrijgbaar vanaf € 6,50 voor jeugd en € 13,- voor volwassenen (excl. online reserveringskosten). Je kan nu al jouw ticket online kopen via www.mvv.nl/tickets. Stadionkassa's op wedstrijddag zijn open vanaf 19.00 uur.
 

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners