26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Ticketinfo MVV Maastricht - NAC Breda

voetbal

Ticketinfo MVV Maastricht - NAC Breda

Vrijdag 04 september 2015

Op zondag 13 september 2015 om 14.30 uur speelt MVV Maastricht tegen NAC Breda in De Geusselt. Maak jij er samen met ons een mooie en spannende wedstrijd van? Zorg dat je erbij bent en schreeuw ons naar de overwinning!

Online tickets

Tickets voor MVV Maastricht – NAC Breda zijn online verkrijgbaar vanaf €5,-  voor jeugd en € 10,- voor volwassenen (excl. online reserveringskosten). Tickets kan je online kopen via www.mvv.nl/tickets.

Je kan de tickets online bestellen tot zaterdag 12-9, 23.59 uur.

Openingstijden kassa en infobalie

Infobalie is iedere werkdag van 13.00 tot 17.00 uur open.

Kassa (ingang A) is op wedstrijddag (zondag 13/9) open van 10.00 tot 12.00 uur.

Supporters NAC Breda

Supporters van NAC Breda dienen kaarten te kopen voor het uitvak bij NAC Breda. De wedstrijd is een B-wedstrijd, dus verplichte buscombi. Supporters die toch online kaarten kopen via het online systeem van MVV  zullen niet toegelaten worden. De kaarten worden geblokkeerd en zij krijgen het geld teruggestort (bij de eerste overtreding). Alle supporters die kaarten kopen worden gescreend door MVV en NAC.

Aanvullende maatregelen

  • Per ID kan er maximaal één toegangskaart gekocht worden
  • 100% ID-controle bij de ingang van het stadion.
    • De naam van de seizoenkaart of het e-ticket dient dezelfde te zijn als die op de ID.
    • De volgende tekst* is een standaardtekst voor alle wedstrijden en geldt niet voor de derby's. Deze tekst kan niet gewijzigd worden door zowel MVV als Fansplus (partner).
      * “Hier kunt u de namen invullen van de personen voor wie u de tickets bestelt. Als u dit invult, ontvangen uw vrienden een gepersonaliseerde ticket in hun eigen mailbox. Dit is optioneel maar we raden aan om verschillende namen in te vullen.
      Het is dus niet optioneel om verschillende namen in te vullen, maar verplicht. Wanneer u online twee tickets bestelt op dezelfde naam zal er ook een foutmelding verschijnen.
  • Kom op tijd naar de wedstrijd, want iedereen moet gefouilleerd worden.

Prijzen

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners