20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

Ticketinfo MVV Maastricht - FC Volendam

voetbal

Ticketinfo MVV Maastricht - FC Volendam

Donderdag 08 oktober 2015

Op zondag 18 oktober komt FC Volendam naar De Geusselt. De leider in de Jupiler League won de eerste periodetitel van het seizoen 2015-2016. De palingboeren komen ongeslagen naar Maastricht en wij zullen er alles aan doen om dit te veranderen.

Online tickets

Tickets voor MVV Maastricht – FC Volendam zijn online verkrijgbaar vanaf €5,-  voor jeugd (13-16 jaar) en € 10,- voor volwassenen (excl. online reserveringskosten). Jeugd t/m 12 jaar is gratis per betalende volwassene, maar vanaf 6 jaar hebben ze een (vrij)kaart nodig. Tickets kan je online kopen via www.mvv.nl/tickets.

Stadionkassa's

Stadionkassa's open vanaf 19.00 uur.

Prijzen

Femiliedaag tijdens MVV-Volendam

De zondag staat bij de meeste families bekend als de wekelijkse familiedag waarbij er altijd een familie-uitje wordt gedaan. MVV roept dan ook alle families op om zondag 18 oktober naar De Geusselt te komen en ons te steunen tegen FC Volendam. Wij hebben voor deze wedstrijd een speciaal familieticket waar je met de hele familie* voor slechts €10,- naar binnen komt. Ooit al zo voordelig een familie-uitstapje gedaan?
*Uitgaande van 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar

Prijzen

  • Volwassene: €5,-
  • Jeugd t/m 12 jaar (per betalende volwassene): GRATIS
  • Jeugd 13 t/m 16 jaar: €2,50 (ook geldig voor jeugd t/m 12 jaar zonder betalende volwassene)

Prijzen zijn enkel geldig op de Noordtribune (=familietribune).

Bestellen
Klik hier om te bestellen.

Kidsclubactiviteit

We organiseren voor de wedstrijd vanaf 12.00 uur ook een kidsclubactiviteit op het veld. Klik hier om je aan te melden voor de activiteit.

Zorg jij samen met ons en je hele familie voor een volle Noordtribune die de spelers naar een overwinning schreeuwen? Wij hopen om Same met jou opnieuw een Sjevraojmomint te beleven. Laat zien wie #DeStaarVaanMestreech is en zorg dat je erbij bent.

#SameSjevraoje ouch in sezoen 2015/2016 
#DeStaarVaanMestreech

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners