20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

Haal jouw seizoenkaart af op de Werming-up 2015

voetbal

Haal jouw seizoenkaart af op de Werming-up 2015

Dinsdag 28 juli 2015

Iedereen die zijn seizoenkaart heeft besteld vóór woensdag 22 juli jl. kan deze afhalen op de Werming-up 2015. De Werming-up is de omgedoopte Open Dag en vindt plaats op zaterdag 1 augustus. Je seizoenkaart kan je bij een stand onder een tribune afhalen.

  • Heb je een seizoenkaart op de Angel-Side, dan kan je hem bij de stand onder de Angel-Side afhalen.
  • Heb je een seizoenkaart op de Q-parktribune, dan kan je hem bij de stand onder de Q-parktribune afhalen
  • Heb je een seizoenkaart op de Noord- of Hoofdtribune (inclusief Johan Dijkstra), dan kan je hem bij de stand onder de Noordtribune afhalen

Voor de eerste 1.000 seizoenkaarthouders hadden we sjieke MVV-tassen beloofd. Deze kan je met een voucher (zit in de enveloppe bij je seizoenkaart) afhalen bij de stand onder de Hoofdtribune.

Kan je de seizoenkaart niet afhalen op de Werming-up 2015? Kom hem dan, vanaf 1 augustus, iedere werkdag tussen 13.00 en 17.00 uur afhalen aan de MVV-infobalie. We raden je aan om hem vóór de eerste thuiswedstrijd te komen afhalen in verband met de drukte rondom de wedstrijd. De seizoenkaarten worden dit jaar dus niet opgestuurd.

LET OP: Gelieve een kopie van jouw bestelformulier mee te nemen. Indien je het per post hebt opgestuurd en geen kopie meer hebt, kan je ook jouw ID meenemen. Wij geven echter de voorkeur aan het bestelformulier om dat daar de juiste gegevens op staan

Heb je nog geen seizoenkaart besteld? Dit kan je hier doen of op de Werming-up 2015 aan de stand onder de Hoofdtribune.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners