20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

"Linkerrijtje en plaatsing voor Play-Offs"

voetbal

"Linkerrijtje en plaatsing voor Play-Offs"

Vrijdag 29 mei 2015

De ambities van MVV voor het komende seizoen zijn helder gelsteld door bestuur en directie. Algemeen directeur Frans Erens blikt kort terug, maar kijkt vooral vooruit en verwoordt de ambities van de club als volgt:

“Het uiteindelijke resultaat afgelopen seizoen was bepaald niet slecht. Met een beetje geluk, ook dat ontbrak vaak bij dit MVV, hadden we ook nog bijna de nacompetitie gehaald. Eindigen in de middenmoot is formidabel. Ik moet hoofdtrainer Ron Elsen en zijn technische staf complimenteren met dit resultaat. Positief is weer dat onze fans zijn blijven geloven in dit MVV. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we deze supporters komend seizoen weer kunnen verwelkomen in De Geusselt. Liefst nog meer, natuurlijk.

Gunstig is ook dat we met een positief saldo het seizoen afsluiten. Hiermee kan MVV een gedeelte van de kortlopende schuld afbetalen. Daar tegenover staat dat de begroting iets lager zal zijn dan vorig seizoen. Wat te denken van minder media-inkomsten en de verlaging van de entreeprijzen. Dat laatste overigens in overleg met de supporters. Pluspunt: we kunnen het spelersbudget handhaven en de sponsorinkomsten blijven op niveau. Onze ambitie is dan ook om komend seizoen in het linkerrijtje te eindigen en ons te plaatsen voor de Play-Offs.

Nogmaals, ik vind het fantastisch dat we middels een geweldige sportieve eindsprint de fans tevreden gesteld hebben. Hun begrip voor de situatie van MVV is overigens fenomenaal. Dit alles komt op het conto van trainers, technische staf, bestuur, medewerkers en vrijwilligers, maar ook de supporters hebben hier met hun trouwe ondersteuning een groot aandeel in. Chapeau!”

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners