26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Oud-MVV'er in de kijker: Reginald Thal

voetbal

Oud-MVV'er in de kijker: Reginald Thal

Dinsdag 20 oktober 2015

In de voorbeschouwing naar MVV - GA Eagles en de voorwedstrijd Oud-MVV vs Supporters lichten we iedere dag een oud-speler uit, die in de selectie zit voor Oud-MVV. De eerste aan de beurt is Reginald Thal. Reginald is geboren op 7 februari 1965 in Maastricht, speelde 325 wedstrijden voor 'De Sterrendragers' en is tevens lid van verdienste.

‘Regie’, alias de Lange, plaatselijke held en een hele goede, gevreesde en sterke verdediger speelde zijn hele leven in Limburg. Thal wist wat hij kon en vooral niet kon als voetballer. Hij kon bovendien erg goed relativeren; iets wat niet iedere voetballer gegeven is. Hij speelde altijd op het spreekwoordelijke randje of er net over en haalde daarom behoorlijk veel kaarten. Hij scoorde 23 maal voor ‘Us MVV’ke’ en speelde er van 1984 tot en met 1995.

Kom vrijdag 30 oktober om 18.00 uur naar De Geusselt en zie de boomlange Reginald Thal nog eens uitblinken in een wedstrijd Oud-MVV vs Supporters. Het elftal wordt samengesteld onder leiding van hem en we zijn dan ook benieuwd met welke selectie hij de supporters denkt te verslaan.

#DeStaarVaanMestreech #SameSjevraoje

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners