29 maart
20:00

NAC Breda

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Ontmoet je 'helden van weleer' op 30 oktober in De Geusselt

voetbal

Ontmoet je 'helden van weleer' op 30 oktober in De Geusselt

Dinsdag 20 oktober 2015

Op vrijdag 30 oktober aanstaande staat de wedstrijd MVV Maastricht - Go Ahead Eagles in het tegen van 'Nostalgie en de herinnering aan het MVV van toen'. Rondom de wedstrijd wordt een Oud-MVV Reünie georganiseerd. Tevens kunnen alle supporters deze avond kennis maken met 'hun helden van weleer'.

Het programma van de avond is als volgt:

*18.00 – 19.00 uur     Galawedstrijd Oud MVV – Supportersteam

Oud MVV, met deze avond onder meer Erik Meijer, Roberto Lanckohr, Maurice Hofman, Reginald Thal en Gunter Thiebaut in de selectie, neemt het op tegen een tot op het bot gemotiveerd Supporterselftal. De supporters zijn van plan om hun 'helden van weleer' een flinke oorwassing te geven. Aan Oud MVV om te laten zien dat hun voetbalkwaliteiten nog lang niet zijn verdwenen.


*19.15 – 19.45 uur     Ontmoetingsmoment Oud MVV'ers met supporters in kader “Ontmoet je helden van weleer”

In groepen zullen alle aanwezige Oud MVV'ers een rondgang maken door Stadion de Geusselt om een praatje te maken met het aanwezige publiek. Voor alle supporters is dit ook dé mogelijkheid om met hun 'helden van weleer' op de foto te gaan. 

*20.45 – 21.00 uur     Huldiging aanwezige Oud MVV’ers op veld

In de rust zullen alle aanwezige Oud MVV'ers, onder luid applaus van het aanwezige publiek, worden gehuldigd op het nieuwe kunstgrasveld in Stadion de Geusselt. Zij zullen in groepen een ereronde lopen en het aanwezige publiek op hun beurt bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun. 

Deze bijzondere activiteiten mág je gewoon niet missen. Kom op vrijdag 30 oktober dan ook éxtra vroeg naar Stadion de Geusselt. Het stadion én de cateringpunten zijn geopend vanaf 18.00 uur. Schaf nu alvast online je toegangskaart aan. Klik hier om naar de webshop te gaan. 

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners