29 maart
20:00

NAC Breda

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV Maastricht legt ‘regisseur’ Stef Peeters definitief vast

voetbal

MVV Maastricht legt ‘regisseur’ Stef Peeters definitief vast

Dinsdag 23 juni 2015

Stef Peeters speelde tot voor kort op huurbasis bij MVV Maastricht, maar tekent nu een overeenkomst voor komend seizoen mét een optie voor nog een seizoen bij de Maastrichtse club. De 23-jarige ‘regisseur’ op het middenveld werd afgelopen seizoen gehuurd van KRC Genk. Tijdens zijn eerste seizoen bij MVV Maastricht mocht hij 31 keer aantreden in een officiële wedstrijd. Hij scoorde 6 keer en ontpopte zich tot regisseur op het middenveld, samen met de inmiddels naar de Graafschap vertrokken Bryan Smeets.

Stef Peeters is blij dat MVV Maastricht het vertrouwen in hem uitspreekt in de vorm van een contract: “De club heeft me afgelopen seizoen de kans gegeven om me te bewijzen. Die kans heb ik met twee handen proberen aan te grijpen. Dat is voor mijn gevoel gelukt. Deze contractaanbieding bewijst dat dat voor MVV klaarblijkelijk ook geldt. Nu moet ik laten zien dat ik een belangrijke rol in het team kan spelen en de ploeg vanaf het middenveld kan aansturen.”

Trainer Ron Elsen: “Stef is een technisch begaafde speler die als aanvallende middenvelder met zijn passing en inzicht heel belangrijk kan zijn voor de ploeg. Zijn acties en zijn passes zijn vaak prachtig om naar te kijken. Stef heeft voldoende groeipotentieel om nóg belangrijker te worden voor de ploeg. Ik ben blij dat we hem erbij houden.”

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners