20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

MVV Maastricht en Circumflex steunen Jan Baptistschool

voetbal

MVV Maastricht en Circumflex steunen Jan Baptistschool

Maandag 16 november 2015

Deze middag ging Nick Kuipers namens MVV Maastricht, samen met Circumflex, op bezoek bij de Jan Baptistschool in Maastricht.  Hij mocht 20 kaarten (10 kinderen én 10 begeleiders) overhandigen aan de kinderen voor de wedstrijd MVV Maastricht – Achilles’29 die op vrijdag 20 november om 20.00 uur gespeeld zal worden.

De Jan Baptistschool is een school dat onderwijs biedt aan zeer moeilijk lerende kinderen. Kinderen van 4 tot 20 jaar krijgen hierbij speciale aandacht voor het aanleren van praktische vaardigheden die van belang kunnen zijn tijdens en met name na de schoolperiode.

Alle leerlingen hadden zich deze middag inmiddels verzameld in de gymzaal. Aan Nick Kuipers de eer om de winnaars aan de hand van een loterij bekend te maken. Nadat de winnaars bekend waren gemaakt had Nick nog een verassing in petto. De winnaars mogen namelijk vlak voor aanvang van de wedstrijd ook nog deelnemen aan de erehaag. 

Voor de wedstrijd MVV Maastricht – Achilles’29 zal er een voorwedstrijd worden gespeeld door studenten van Maastricht en Tilburg. Studentenvereniging Circumflex uit Maastricht zal daarbij zowel binnen als buiten het veld actief zijn. Zij zullen er natuurlijk alles aan doen om de eer in Maastricht te houden, maar daarnaast zullen er studenten voor de wedstrijd tussen 19.00 en 20.00 gaan collecteren t.v.v. Jan Baptistschool. Wij rekenen dan ook volledig op jullie om dit goede doel te steunen en een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te krijgen.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners