20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

Loting tweede ronde KNVB Beker: Blerick/Capelle

voetbal

Loting tweede ronde KNVB Beker: Blerick/Capelle

Donderdag 02 juli 2015

Op 1 juli jl. werd geloot voor de eerste en de tweede ronde van de KNVB Beker. In de eerste ronde is MVV als BVO vrijgesteld, in de tweede ronde spelen we een uitwedstrijd tegen de winnaar van het duel SV Blerick - VV Capelle.

SV Blerick

Blerick is een stadsdeel van de gemeente Venlo en de club is opgericht in 1930. Afgelopen seizoen speelde de club in derde klasse C en werd het tweede na Mierlo-Hout. Het had met Paul van Liempd wel de topscorer in de rangen met 24 doelpunten. Blerick schakelde in de nacompetitie Volkel en FC Uden uit en treedt zo komend seizoen aan in tweede klasse F.

VV Capelle

Voetbalvereniging Capelle komt uit het Zuid-Hollandse Capelle aan den IJssel. De club is, net zoals SV Blerick, opericht in 1930. VV Capelle komt uit in de Zaterdag Topklasse en werd afgelopen seizoen achtste. In de zomer van 2014 maakte Nils Vorthoren de overstap van VV Capelle naar MVV.

MV V wenst beide clubs veel succes in het duel tegen elkaar op woensdag 26 augustus 2015. Het duel in de tweede ronde zal op dinsdag 22, woensdag 23 of donderdag 24 september 2015 plaatsvinden.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners