20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

KNVB-beker: MVV ontvangt Helmond Sport

voetbal

KNVB-beker: MVV ontvangt Helmond Sport

Maandag 22 september 2014

Loting in juli jl. bepaalde dat MVV Maastricht aanstaande woensdag 24 september een thuiswedstrijd speelt in het KNVB-bekertoernooi. MVV ontvangt die avond Helmond Sport in Stadion de Geusselt. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Met Helmond Sport komt er een ploeg naar Maastricht die momenteel niet goed draait. De Helmonders haalden deze competitie pas 1 overwinning en speelde 3 keer gelijk. Met 6 punten zijn de Brabanders dan ook terug te vinden in de onderste regionen van de ranglijst. Afgelopen vrijdag kreeg Helmond Sport een oorwassing van FC Den Bosch. In de Brabantse derby was de thuisploeg met 3-0 te sterk voor Helmond. Invaller Gomez-Nieto kreeg in de 83 minuut tot overmaat van ramp ook nog de rode kaart, waardoor hij komende woensdag geschorst is voor het duel tegen MVV.

Na de nederlaag in eigen huis tegen De Graafschap zal er een getergd MVV Maastricht aan de aftrap verschijnen komende woensdag. "In balbezit werd er goed gevoetbald", vertelde trainer Ron Elsen na afloop van die wedstrijd, "in balbezit waren we echter kwetsbaar. De ploeg is beter aan het worden, maar er zit nog veel progressie in". Woensdag zal Elsen het moeten stellen zonder de geblesseerde Davy Brouwers, die vorig seizoen nog uitkwam voor de tegenstander. Ook Gianluca Maria is nog afwezig vanwege een blessure.

Let op: tijdens KNVB-bekerwedstrijden zijn seizoenkaarten NIET geldig. Kaarten kunt u kopen via www.mvv.nl/tickets.

Strategische Business Partners