logo De Graafschap

De Graafschap

FC Oss – MVV Maastricht: 2-1

Dinsdag 22 april 2014

Afgelopen maandag heeft MVV Maastricht met 2-1 verloren in en tegen Oss. In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Marko Maletic de winnende treffer.

Trainer Ron Elsen had Sjoerd Winkens uit de basis gehaald om met Danny Schreurs op de aanval te spelen. Na 10 minuten kwam FC Oss echter op voorsprong. De ploeg van Gert Aandewiel zette een gevaarlijke aanval in waardoor Dennis Janssen wist te profiteren: 1-0. In het restant van de wedstrijd kwamen er kansen voor beide ploegen. Zo had Danny Schreurs na 30 minuten spelen de stand op 1-1- kunnen zetten. Pas op slag van rust was het raak voor MVV door een rake kopbal van oud-Ossenaar Antonio Stankov: 1-1.

Na rust nam MVV Maastricht het hef in handen. Antonio Stankov werd gewisseld om met aanvaller Gianluca Maria alles op alles te zetten. De ploeg van Ron Elsen wist uiteindelijk niet te scoren en kreeg in de slotminuut de rekening van FC Oss gepresenteerd. Opnieuw was het Maletic die de winnende treffer binnenschoot: 2-1.

Door het verlies van maandag heeft MVV Maastricht zich niet weten te plaatsen voor de Jupiler Play-Offs. Aanstaande vrijdag staat de laatste thuiswedstrijd op het programma. De ploeg van Ron Elsen neemt het dan op tegen Jong PSV.