26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Excuses richting Danny Schreurs en zijn familie

voetbal

Excuses richting Danny Schreurs en zijn familie

Woensdag 27 augustus 2014

Beste MVV'er,
 
Voetbal is ons leven en daar zijn duizenden mensen in en rond Maastricht dagelijks mee bezig. De ene al wat meer dan de ander, maar wel met een rood-wit hart. Uiteraard gaat dit samen met heel veel passie en bezieling, maar ook met veel respect en fatsoen.

Afgelopen weekend is het huis besmeurd van onze oud-collega Danny Schreurs en wordt zijn gezin zelfs bedreigd. Alle medewerkers, vrijwilligers, sponsoren, supporters en het bestuur van MVV spreken hun afschuw uit over dit onrecht dat het gezin van Danny is aangedaan. Profvoetballer zijn is een beroep en brengt verantwoordelijkheden met zich mee, zowel voor de speler als voor zijn gezin en familie. Kortom, ook voor Danny Schreurs moet er brood op de plank komen en dat verdient hij komend seizoen in Kerkrade. Dat is een heel normaal proces in het voetbal: "nobody is bigger than the game!".
 
Als MVV-familie weten wij zeker dat deze walgelijke acties niet afkomstig zijn van onze MVV-supporters. De afgelopen maanden heeft het bestuur samen met alle supportersgroepen intensief samengewerkt met maar één doel, namelijk het belang van MVV staat voorop. Uiteraard begrijpen wij dat supporter van MVV zijn, samen gaat met veel emoties, passie en engagement. Daar is MVV ook trots op, maar deze vormen van geweld hebben niets te maken met het supporter zijn.

Samen met het supportersoverleg zullen wij er alles aan doen om dit soort excessief gedrag te bestrijden en vragen U allen om ons hierbij te steunen! Ondanks dat dit gedrag zich voor doet in onze samenleving, wil het nog niet zeggen dat onze MVV-familie dit moet accepteren.

Aan Danny en zijn gezin bieden wij onze welgemeende excuses aan en wensen hen veel succes toe voor de toekomst, als voetballer en als mens. Aan onze supporters roepen wij op om, zoals altijd, achter hun team te staan en zondag te laten zien en horen waarom wij MVV zijn.

Namens de MVV-familie,

Paul Rinkens
Voorzitter

 

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners