29 maart
20:00

NAC Breda

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Dutch Street Cup trapt af op Markt Maastricht

voetbal

Dutch Street Cup trapt af op Markt Maastricht

Maandag 02 maart 2015

Achttien teams uit heel Nederland gaan met elkaar de strijd aan in Maastricht, Teams uit Maastricht treden op als gastheer, MVV speelt gastwedstrijd

De Dutch Street Cup is de landelijke, door Stichting Life Goals georganiseerde, straatvoetbalcompetitie voor (ex)dak- en thuislozen en andere kwetsbare groepen. Zaterdag 7 maart 2015 vindt dit voetbaltoernooi op de Markt in Maastricht plaats. Maar liefst 38 teams uit 19 gemeenten hebben zich dit seizoen ingeschreven. Achttien teams uit heel Nederland, spelen op 7 maart om de dagwinst. De wedstrijden beginnen om 11:00 uur, om 16:30 zal de dagfinale plaatsvinden.

De winnaar van de dag verdient kwalificatiepunten en kan zich daarmee plaatsen voor de landelijke finale op zaterdag 11 september in Amsterdam. Maastricht neemt deel aan deze competitie met 2 teams, die elk bestaan uit spelers van het Leger des Heils en Levanto groep.

Om 12.30 uur zal de officiele kick off van de dag plaatsvinden, met hier rondom een aantal activiteiten. MVV Maastricht heeft zich verbonden aan de twee teams uit de eigen stad. Tijdens de officiële kick off wordt ook een wedstrijd gespeeld tussen de spelers van MVV Maastricht en de Dutch Street Cup teams van Maastricht.

Uiteraard is het bezoeken van de wedstrijden op de Markt in Maastricht geheel gratis. Kom ook eens een kijkje nemen aanstaande zaterdag 7 maart!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners