26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Doe mee met Kjell, bespaar op je energiekosten en steun MVV

voetbal

Doe mee met Kjell, bespaar op je energiekosten en steun MVV

Dinsdag 24 november 2015

Op donderdag 29 oktober jl. hebben we onze nieuwe sponsor Energie-idee voorgesteld die de laatste wedstrijden ook zichtbaar was op de LED-boarding. Er werd tijdens de wedstrijden tegen GA Eagles en Achilles'29 ook geflyerd met een speciale MVV-deal.

Via Energie-idee is het mogelijk dat ook jij bespaart op je energie-kosten en terwijl MVV steunt. Energie-idee biedt i.s.m. Sjef Ubaghs Installatietechniek voor alle MVV-supporters een speciaal pakket aan vanaf €7,86 per maand. Door deze investering bespaar je nog eens op de energie-kosten waardoor het een Win-Winsituatie wordt en krijg je naast zonnepanelen ook een nieuwe CV ketel en een gratis tablet.

Kjell Knops heeft onlangs een nieuw huis gebouwd en gaat ook over tot de plaatsing van zonnepanelen. Als ambassadeur van dit project roept hij alle supporters op om ook voor duurzaamheid te gaan en hierdoor steun je ook MVV.

MVV wil op het dak van de Angel-Side 300 zonnepanelen plaatsen en per supporter die zich aanmeldt voor deze actie krijgt MVV één zonnepaneel terugbetaald. Wij zijn dus op zoek naar 300 supporters die willen bijdragen aan dit project en MVV steunen. Onder de eerste 60 personen die zich aanmelden, worden 6 halve seizoenkaarten verloot. De eerste tien die zich aanmelden, maken dus direct kans op een halve seizoenkaart.

Steun dus, net zoals Kjell Knops, MVV en meld je aan via mvvmaastricht@energieidee.nl o.v.v. interesse in MVV-deal.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners