26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Belangrijke informatie voor Roda - MVV

voetbal

Belangrijke informatie voor Roda - MVV

Woensdag 27 augustus 2014

Kaarten

Voor de supporters die nog kaarten wensen te kopen voor de derby van aanstaande zondag hebben wij helaas slecht nieuws. Het uitvak is namelijk al enkele weken uitverkocht en op de wedstrijddag is er geen kaartverkoop voor MVV-supporters aan het Parkstad Limburg Stadion. Er geldt een clubcard-verplichting en kaartverkoop via internet wordt dagelijks gescand. Ongewenste kaarten zullen geblokkeerd worden.

Vervoer

1e cluster 12.15 uur – 2e cluster 12.30 uur – 3e cluster 12.45 uur – 4e cluster 13.00 uur.

Fouillering bij vertrek vanuit Maastricht en bij aankomst Parkstad Limburg Stadion. Bij het instappen zal naast de check op een geldig op naam gesteld omwisselbiljet en het fouilleren óók een ID-controle worden uitgevoerd. Het omwisselbiljet dien je thuis uit te printen en mee te nemen, bijbehorende entreekaarten worden in de bus uitgereikt.

Let op: Zonder dit omwisselbiljet géén toegang tot de bus.  Een digitale versie van het omwisselbiljet op je smartphone wordt (nog) niet geaccepteerd. 

Andere zaken

  • Alcoholverbod tijdens de heenreis en rondom het Parkstad Limburg Stadion conform APV.
  • Bij het betreden van het Parkstad Limburg Stadion dient je te allen tijde een geldig ID-bewijs van jezelf te kunnen voorleggen in combinatie met een geldige entreebewijs voor deze wedstrijd.
  • Het is strikt verboden om MVV-kledij en/of andere uitingen te dragen op andere tribunes dan het uitvak.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners