Nieuws Talentenplan

Op zondag 3 september zal het talentenplan seizoen ‘17/’18 definitief van start gaan. In totaal zullen op deze zondag 34 talentvolle spelers zich om 09.15 uur melden in de Business Club van MVV Maastricht.

Allemaal spelers die het afgelopen seizoen zijn opgevallen bij hun club of tijdens bootcamp/One day Pro  dagen bij MVV. Voor hun zal op deze zondag een nieuwe uitdaging starten, Talentenplan MVV Maastricht.

Het Talentenplan van MVV Maastricht is een onderdeel van de MVV Jeugd afdeling. Hier kunnen talentvolle spelers die nog bij hun eigen club trainen en voetballen op zondag hun kwaliteiten aan de MVV Talentenplan trainers tonen.

Iedere zondag tussen 10.00 – 11.30 uur wordt er door een enthousiast team van trainers in het stadion getraind, echt de moeite waard om eens te komen kijken naar deze talentjes.

Dit jaar voor het eerst zullen we starten met 3 leeftijdscategorieën, O10 – O9 en de O8, waarbij de laatste leeftijdsgroep zeer beperkt zal blijven (vanwege de jonge leeftijd).

Het einddoel van het talentenplan is om op het einde van het seizoen 22 volwaardige talentvolle spelers over te dragen aan de O11 jeugd van MVV Maastricht, waarbij de spelers dus definitief moeten kiezen voor de BVO MVV en afscheid moeten nemen van hun eigen club.

Het team van trainers en begeleiding heeft er weer enorm veel zin en wensen alle spelers heel veel plezier en succes.

We zien jullie op zondag de 3e september in stadion de Geusselt.

Zondag 3 september training stadion De Geusselt 10 uur;

Zondag 10 september training stadion De Geusselt 10 uur;

Zaterdag 16 september Charity Cup Simpelveld;

Zondag 17 september training stadion De Geusselt 10 uur;

Zondag 24 september training stadion De Geusselt 10 uur.

Zondag 5 november Talentenplan Toernooi

Planning Seizoen 2017-2018