http://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1094619/NL/reg/slider-odp-mei-15.jpg

Youngstars on tour

Altijd al willen voetballen in Stadion de Geusselt? Dat kan! Als je je nu inschrijft voor Youngstars on tour! Tijdens deze dagen staat het samen sporten en het bewegen op een ideaal sportveld centraal.

Youngstars on tour is een Voetbal-Fun Dag voor zowel voetballende als niet-voetballende kinderen tussen de 6-8 jaar. Dit jaar zullen er events georganiseerd worden op de velden van tien Jupiler Clubs, te weten: FC Emmen, Almere City FC, RKC Waalwijk, FC Den Bosch, FC Oss, Helmond Sport, FC Dordrecht, FC Volendam en Telstar.

Uiteraard komt Youngstars ook langs in Maastricht. Stadion de Geusselt is daarvoor het decor.

Gedurende de middag zal er een afwisselend voetbalprogramma georganiseerd worden waarbij kinderen op een professionele en onvergetelijke manier samen kunnen voetballen. Je kunt ook je voetbalheld ontmoeten en met hem op de foto. Tijdens de gehele middag staan voetbal, ontwikkeling en natuurlijk plezier hoog in het vaandel! 

Youngstars on Tour zal op woensdagmiddag 29 maart a.s. in Stadion de Geusselt plaatsvinden (van 14.30 - 17.00 uur). Er kunnen precies 100 kinderen deelnemen aan dit fantastische evenement, dus geef je snel op!

Meer informatie en aanmelden, klik hier.