http://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png

Seizoenkaarten

Seizoen 2016-2017 was een mooi seizoen waarbij we heel het seizoen in het linkerrijtje hebben gestaan en in november zelfs even op de eerste plaats. We misten op een haar na de promotie en zijn klaar voor de volgende stap in 2017-2018. Wij rekenen ook in het seizoen 2017-2018 op jouw steun in De Geusselt.

Ga jij samen met ons #VollePetaj in 2017-2018? Bestel nu je seizoenkaart en wees zeker van je plaats. Bestel je seizoenkaart online en ontvang €5,50 korting. Verder zetten we de Club 1902 opnieuw verder en geniet je van tal van extra voordelen door €19,02 extra te betalen. Hoe eerder je bestelt, hoe meer kans je maakt op een unieke prijs. Plaatsen van de huidige seizoenkaarthouders bleven gereserveerd t/m 19 juni. Alle stoelen zijn op dinsdag 20 juni vrijgekomen.

Prijzen

Vanaf 2017-2018 zullen de prijzen online goedkoper zijn. Je ontvangt €5,50 korting bij het online bestellen van de seizoenkaart. De seizoenkaartprijzen zijn berekend op basis van de losse ticketprijzen. Ten opzichte van losse ticketkopers bezoek je standaard 8 wedstrijden GRATIS. Dit is een korting van maar liefst 42%. 

Een seizoenkaart is nog steeds de goedkoopste manier om naar MVV te komen, ondanks bepaalde acties die er tijdens sommige wedstrijden zijn. MVV Maastricht heeft ook de acties tijdens wedstrijden geëvalueerd en bepaalde acties zullen niet meer gedaan worden. Zo heeft iedere supporter nog meer voordeel met een seizoenkaart. 

*Als MVV Maastricht promoveert naar de Eredivisie dan zullen er andere prijzen geldig zijn. Deze prijzen zijn enkel geldig als MVV Maastricht in het seizoen 2017-2018 in de Jupiler League speelt.

Prijzen kassa/balie

Prijzen online

Club 1902 Seizoenkaart

In 2017-2018 zal er opnieuw een Club 1902 seizoenkaart beschikbaar zijn. Wegens het succes van vorig seizoen wordt dit doorgetrokken naar volgend seizoen. Voor slechts €19,02* extra bovenop de seizoenkaart krijg je het volgende:

 • Toegang tot alle publieke oefenwedstrijden in de Geusselt (GRATIS);
 • Toegang tot bekerwedstrijden zonder recettedeling (tot 1/8e finale) in de Geusselt (GRATIS);
 • Extra voorrang op thuiswedstrijden in de Play-Offs;
 • Uitnodiging voor nieuwjaarsreceptie/kerstborrel;
 • Gouden sticker op je stoel;
 • Welkomstcadeau.

*Leeftijdskortingen en online korting zijn ook van toepassing op de Club 1902 Seizoenkaart

Prijzen kassa/balie

Prijzen online

Hoe bestellen?

 • Online
  • Klik hier om een seizoenkaart te bestellen. Maak je keuze tussen Club 1902 seizoenkaart of een gewone seizoenkaart.
 • Infobalie
  • De infobalie is iedere werkdag open tussen 13.00 en 17.00 uur. Seizoenkaarthouders dienen hun gegevens in te vullen.

Leeftijdskorting

 • Jeugd van 0 tot en met 5 jaar: GRATIS (geen kaart nodig)
 • Jeugd van 6 tot en met 12 jaar (per betalende volwassene): GRATIS (wel een kaart nodig)
  • ​Dit geldt voor iedereen die geboren is na 1 juli 2004.
 • Jeugd van 13 tot en met 16 jaar: 50% korting
  • ​Dit geldt voor iedereen die geboren is tussen 1 juli 2000 en 1 juli 2004.
 • ​65+ : 30% korting
  • ​Dit geldt voor iedereen die geboren is vóór 1 juli 1952.

Familie-arrangement op de Noordtribune 

MVV is één grote familie, en daar horen jullie ook bij.  Daarom hebben we exclusief voor de Noordtribune het MVV Familie-arrangement. Geef de liefde en passie voor voetbal door aan de volgende generatie.

Wanneer je in Zuid-Nederland met het gezin een voetbalwedstrijd wil bezoeken, ben je bij MVV Maastricht het voordeligst uit. Twijfel dus niet en neem een MVV Familie-arrangement! Ook jullie profiteren van de vroegboekvoordelen. Tip: wanneer jullie online bestellen, vergeet dan niet het juiste prijstype te selecteren.

Prijzen kassa/balie

Prijzen online

Bedrijvenkorting

Vraag het kortingsformulier aan bij het bedrijf en kom de seizoenkaart aan de infobalie bestellen. Bedrijvenkorting is enkel van toepassing aan de infobalie en niet online. 

Johan Dijkstra Tribune

Mensen in een rolstoel kunnen ook dit seizoen op onze rolstoeltribune, de 'Johan Dijkstra tribune' plaatsnemen.  Voor een begeleider ontvang je een gratis seizoenkaart. De seizoenkaarten en deze tickets worden verstrekt op basis van een geldig medisch bewijs en zijn enkel te bestellen via de infobalie. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Stuur een e-mail naar tickets@mvv.nl.

Levering seizoenkaart

Je kunt bij het bestellen van de seizoenkaart kiezen voor afhalen, post normaal of post aangetekend. Voor post normaal betaal je €4,- extra, voor post aangetekend betaal je €10,- extra. De seizoenkaarten zullen uiterlijk beschikbaar zijn vanaf half juli. Klik hier voor meer info ivm afhalen seizoenkaart.

Korting op de catering in De Geusselt 

Dankzij Veer Zien MVV krijg je komend seizoen met jouw seizoenkaart korting op jouw aankopen bij de cateringpunten in het stadion. Voor iedere tien munten die je bestelt, krijg je één gratis.

#VollePetaj in sezoen 2017-2018