http://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1076330/NL/reg/slider-bootcamp.jpg

MVV Street Soccer Toernooi

Binnenkort viert MVV Maastricht haar 115e verjaardag en naar aanleiding van deze verjaardag houdt MVV een jubileumweek met allerhande festiviteiten, waar we uiteraard ook de jonge voetballertjes voor willen uitnodigen.

Daarom organiseert MVV het Street Soccer Toernooi. Dit is een gratis voetbaltoernooi, exclusief voor jeugdspelers van clubs uit de regio Maastricht. Het Street Soccer Toernooi wordt georganiseerd op zondag 26 maart 2017 op de Markt in Maastricht. Tijdens dit toernooi gaan de E-jeugd en D-jeugd wedstrijdjes van 4 tegen 4 spelen op een klein veldje met boarding.

Het toernooi voor de E-jeugd start om 11.00 uur en eindigt om 13.00 uur, dat voor de D-jeugd start om 13.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Een team bestaat uit 6 spelers, zodat elk team 2 wisselspelers ter beschikking heeft. Inschrijvingen zijn kosteloos, er snel bij zijn is dus de boodschap! Ook de ouders en supporters zijn die dag van harte welkom om van de sfeer te komen proeven.

Wil je jouw team inschrijven voor het Street Soccer Toernooi op zondag 26 maart? Mail dan de naam van jouw club door samen met de namen van de 6 spelers die zullen deelnemen o.v.v. ‘Street Soccer Toernooi’ en vermelding categorie: ‘E-jeugd en/of D-jeugd’ naar info@mvv.nl .