http://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1515188/NL/reg/ps-trainrondjesloop.jpg

Restaurant Langs de Lijn

Dineren in Restaurant “Langs de Lijn” betekent dineren in een sfeervolle entourage met prachtig zicht op de grasmat. Kortom hét perfecte decor voor een geweldig avondje MVV.

Bij elke wedstrijd in De Geusselt staat er weer een enthousiast team van een gerenommeerd restaurant/horecabedrijf uit Maastricht en omstreken voor u klaar. 

Voor de wedstrijd MVV Maastricht - Roda JC in de finale van de Jupiler Play-Offs is er de mogelijkheid om deel te nemen aan Restaurant Langs de Lijn, maar de vouchers zijn niet geldig. Reserveren kan door onderstaand formulier in te vullen. Restaurant Langs de Lijn wordt voor de wedstrijden in de Jupiler Play-Offs u aangeboden door Sligro.

We starten donderdag 25 mei om 16.00 uur met ontvangst. Om 16.30 uur starten we met een voorbeschouwing met enkele oud-spelers en om 17.00 begint het diner. Reservaties zijn exclusief toegangskaarten tot de Businessclub. U dient in het bezit te zijn van een kaart voor de Businessclub om deel te kunnen nemen aan Restaurant Langs de Lijn.

Arrangement  “Langs de Lijn”  

(voor Businessclubleden: €35,-* p/p)

*Prijzen zijn exclusief BTW

Reserveren
Keuze wedstrijd*Hoe betalen?*