Jupiler Play-Offs 2017-2018

MVV Maastricht heeft zich geplaatst voor de Jupiler Play-Offs. Wij roepen iedereen op om naar het stadion te komen en ons te steunen tijdens de Jupiler Play-Offs.

Wanneer?

MVV Maastricht speelt in de eerste ronde van de Jupiler Play-Offs thuis tegen Almere City FC op dinsdag 1 mei om 18.30 uur.

De kaarten die al eerder gekocht zijn en waar 5 mei op staat, zijn dinsdag 1 mei gewoon geldig!

Kaarten

De seizoenkaarten zijn voor deze wedstrijd niet geldig.

Kaarten voor de Rabobank Maastricht Businesslounge kunt u reserveren door onderstaand formulier in te vullen. De prijzen voor de eerste ronde:

  • Sponsoren: €35,- (excl. BTW)
  • Niet-sponsoren: €55,- (excl. BTW)

Tijdens de eerste ronde zal er van 17.00 tot 18.00 uur een buffet verzorgd worden door Parkhotel Valkenburg. Kom na het werk dus direct naar de Rabobank Maastricht Business Lounge, want het buffet is in de prijs inbegrepen.

Parkeerkaarten

Parkeerkaarten voor wedstrijden van de Jupiler Play-Offs zijn niet meegenomen in de sponsorovereenkomsten. Parkeerkaarten kosten €7,50 (excl. BTW) en kunt u reserveren door onderstaand formulier in te vullen.

LED-boarding

LED-boarding voor wedstrijden in de Jupiler Play-Offs is niet meegenomen in de partnerovereenkomsten. Alle wedstrijden uit de Jupiler Play-Offs worden live uitgezonden op FOX Sports en kunnen rekenen op hoge, landelijke, kijkcijfers. De samenvattingen worden uitgezonden op Veronica en L1. Deze wedstrijden krijgen veel aandacht krijgen in de landelijke en lokale media. LED-boarding kunt u reserveren door onderstaand formulier in te vullen.

FORMULE ÉÉN 1E RONDE 1 minuut € 250,00
FORMULE TWEE  1E RONDE   2 minuten  € 450,00
FORMULE DRIE  1E + 2E RONDE    1 minuut € 450,00
FORMULE VIER  1E + 2E RONDE  2 minuten  € 650,00 
FORMULE VIJF     1E + 2E RONDE + FINALE 1 minuut   € 700,00
FORMULE ZES   1E + 2E RONDE + FINALE 2 minuten € 900,00 

Bestellen


LED-boarding


Uw bestelling

Voor bovengenoemde bestelling wordt een factuur verstuurd. De betalingstermijn van deze factuur bedraagt 2 weken.
Ik ga akkoord*