http://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1432678/NL/reg/slider-bedankpubliek.jpg

Jupiler Play-Offs 2016-2017

MVV Maastricht heeft zich geplaatst voor de finale van de Jupiler Play-Offs. Wij roepen iedereen op om naar het stadion te komen en ons te steunen tijdens de Jupiler Play-Offs.

Wanneer?

MVV Maastricht speelt in de finale van de Jupiler Play-Offs tegen Roda JC. De thuiswedstrijd is op donderdag 25 mei om 19.45 uur, de uitwedstrijd is op zondag 28 mei om 14.30 uur.

Kaarten

Het is niet meer mogelijk om kaarten te bestellen.

Parkeerkaarten

Parkeerkaarten voor wedstrijden van de Jupiler Play-Offs zijn niet meegenomen in de sponsorovereenkomsten. Parkeerkaarten kosten €7,50 (excl. BTW) en kunt u reserveren door onderstaand formulier in te vullen.

LED-boarding

LED-boarding voor wedstrijden in de Jupiler Play-Offs is niet meegenomen in de partnerovereenkomsten. LED-boarding* kost €250,- voor één minuut en €400,- voor twee minuten. Alle wedstrijden uit de Jupiler Play-Offs worden live uitgezonden op FOX Sports en kunnen rekenen op hoge, landelijke, kijkcijfers. De samenvattingen worden uitgezonden op SBS6 en L1. Deze wedstrijden krijgen veel aandacht krijgen in de landelijke en lokale media. LED-boarding kunt u reserveren door onderstaand formulier in te vullen.
*Prijzen zijn exclusief BTW en productiekosten